You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Интраорална Камера SOPROCARE

  • Марка : Acteon
  • Код на продукта: S-950-0008
  • Наличност: В наличност
5,990.00 лв. Без данък: 4,991.67 лв.

НОВИ ПЕРСПЕКТИВИ ЗА ДИАГНОСТИКА НА КАРИЕСА И ЗА ПАРОДОНТАЛНО ЛЕЧЕНИЕ!

Soprocare, откритието: нови перспективи за диагностика на кариес и за пародонтално лечение!

SoproCare® от Acteon® не само открива кариес (режим CARIO), също така е единствената камера, която използва автоматична флуоресценция и селективнo хроматично усилване, за да подчертае гингивалното възпаление и да различи старата и новата зъбна плака (режим PERIO). Благодарение на високоефективната си оптична система, тя също така предлага, режим DAYLIGHT, уникален вид качество на изображението. Три режима на работа в една уникална камера за ранно откриване на симптоми, минимално инвазивна диагностика и ясна и мотивираща комуникация с пациента.

Патентованата концепция SoproCare е разработена, за да помогне на денталните лекари в профилактиката и пародонталното лечение.

ПРЕДИМСТВО НА ПРОДУКТА

НАДЕЖДНА ДИАГНСТИКА НА ВЪЗПАЛЕНИЕ И ЗЪБНА ПЛАКА В РЕЖИМ PERIO

Благодарение на конкретни дължини на вълните, вариращи от 440 до 680 nm, SoproCare разполага с уникален режим PERIO за хроматична информация относно зъбна плака, зъбен камък и възпаление на венците.

Възпалението на гингивата е показано с фини нюанси, вариращи от лилаво-розово до пурпурно-червено в зависимост от неговата тежест. В същото време новата зъбна плака изглежда бяла и зърнеста, а старата плака, от друга страна, варира от светло жълто до оранжево в зависимост от нейната минерализация.

ИНТУИТИВНО ХРОМАТИЧНО КАРТОГРАФИРАНЕ В РЕЖИМ CARIO

Независимо дали става дума за отделен дефект или за първа забележима промяна в емайла, в режим CARIO (450 nm), кариесът може лесно да се идентифицира в ярко червено и черно, здравите зъбни тъкани, от друга страна, се виждат отличително в черно и бяло.

ЯСНА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ И ГОЛЯМА ДЪЛБОЧИНА НА ФОКУСА В РЕЖИМ DAYLIGHT

В режим DAYLIGHT SoproCare предлага задълбочени увеличени изгледи: всъщност Макровизията осигурява увеличение до 110 пъти, което разкрива детайли, които не са видими с невъоръжено око или с рентгенография. Това позволява внимателно проследяване на микро фрактури и тяхното развитие. С фабрично настроения пръстен за фокуса и подобрена дълбочина на фокуса всяко изображение става мигновено ясно и прецизно от всеки ъгъл на камерата и за всяка предварително зададена дълбочина на фокуса. С едно щракване, лесно преминете от Макровизия към единичен зъб, интраорален и екстраорален изглед.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ОБШИРНО ПРОФИЛАКТИЧНО ЛЕЧЕНИЕ, ЛЕСНА КОМУНИКАЦИЯ С ПАЦИЕНТА

Независимо дали използвате Windows® или Mac®, видео устройство или USB2 изход, новата интраорална камера SoproCare е съвместима с всеки софтуер и има правилната комбинация за всяка възможна употреба и връзка.

В допълнение, тази флуоресцентна камера е лека и лесна за употреба: с просто плъзгане над SoproTouch можете да запазите изображенията на монитора си, защитните калъфи гарантират хигиенична среда и автоклавируемият накрайник Soprotouch действа като екран за околната светлина. Комбинацията от най-новите техники за флуоресценция, селективното хроматично усилване, силното осветление и изгледът Макровизия прави SoproCare за практикуващите една съществена цел за надеждна терапия на кариес и пародонтални заболявания, както и за задълбочена комуникация с пациента.

СЪВРЕМЕННА ФУНКЦИОНАЛНОСТ ЗА ИНТУИТИВНO УПРАВЛЕНИЕ

Софтуерът ACTEON Imaging Suite предлага интуитивно управление и разширена функционалност. Той ви позволява да управлявате всичките ви снимки, от сканиране до преглеждане от всички ACTEON Imaging устройства (CBCT, панорамни, интраорална дигитална рентгенова система, интраорална камера, ...) и много други.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА - ВИДЕО

Рейтинг 0
Напишете отзив
Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.