You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Доставка и често задавани въпроси

Колко ще ми струва доставката?
Доставката за всички поръчки над 100 лв. с ДДС и до 10 кг. е напълно безплатна. В случай че поръчката Ви е на по-малка стойност, ще бъде добавена такса за доставка съгласно тарифите на посочени в сайта спедиторски фирми.

Кога да очаквам доставката?
Всички поръчки се доставят до два работни дни. Всички поръчки, направени събота и неделя, се обработват в понеделник и ще бъдат доставени до два работни дни. В някои населени места доставки се извършват само в определени дни от седмицата.

С коя куриерска фирма работите?

Speedy и TNT.
При желание от Ваша страна за доставка с друг куриер, разходите са изцяло за Ваша сметка и уведомлението към crown-bg.com става в полето „КОМЕНТАР“ при поръчката.
При получаване на пратката, моля, проверете:
- Коректността на поръчката.
- Техническата изправност на продуктите и тяхната цялост.
Ако забележите нередности, моля, сигнализирайте доставчика и в рамките на 24 часа от получаването, попълнете формата за рекламации. При неспазване на горе споменатото, рекламации няма да бъдат уважени.

Как да платя?

Поръчката се заплаща чрез банков превод или  при доставка на куриера с наложен платеж. В момента не приемаме плащания с карта, но работим върху тази опция.  

Как да съм сигурен, че поръчката ми е приета?

Ще получите телефонно обаждане или  имейл с потвърждение, че поръчката Ви е приета успешно.  
Получих продукт различен от този, който поръчах.
Съжаляваме за неудобството. Свържете се с нас на crown.shop@abv.bg или на тел. 02/8519728  или  моб. 0879373930, ще го заменим за наша сметка.   

Мога ли да получа фактура?
Разбира се. Запишете данните си в полето коментар.  

Приемате ли рекламации?
Ако желаете да направите рекламация, моля попълнете формуляра и ние ще се свържем с Вас, за да уточним подробностите. Задължително пазете касовата бележка, която сте получили в пратката.
Рекламации не се приемат в случаите, когато продуктът вече е използван.

Точност на изображенията представящи продуктите!
Снимките, с които са представени продуктите дават най-точно техните цветове. Електронният магазин не носи отговорност за неточно възпроизвеждане на цветовете в следствие на индивидуални настройки и техническите параметри на мониторите и компютърните системи, които се използват за достъп до сайта.
* Пратки се изпращат единствено в рамките на България.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА
1.  Доставки се извършват само на територията на България и само след потвърждение от страна на потребителя.